2019-2020 Yeni Kayıt İlanı

•  7 Ağustos 2019 Çarşamba

İletişim için :  Telefon Numaraları: 03567258692 ’den Dahili 5114 / 5115

1.  E-DEVLET ÜZERİNDEN ELEKTRONİK KAYIT YAPTIRMAK İSTEYENLER

2019 ÖSYS ile Üniversitemiz programlarına yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri e-devlet üzerinden 16 – 21 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılabilecektir.

-  Online kayıt öğrenci için zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır.

-  Online kayıt yapmak isteyen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

-  E-devlet üzerinden kesin kayıt yapan öğrencilerin, kayıt için ayrıca Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur.

2.  ÜNİVERSİTEMİZ KAYIT YERLERİNDE KAYIT YAPTIRACAK OLANLAR

Öğrenci Numarası Öğrenme Ekranı için Tıklatınız

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER :

1-   Lise diploması veya mezuniyet belgesi (Kontrol amaçlı)

2-   28 yaşından büyük erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

3-   Erbaa Sağlık Yüksekokulu ile Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarına kayıt yaptıracak öğrenciler dersler başladığı zaman ‘SAĞLIK DURUM BEYANI DİLEKÇESİ’ çıktısını imzalayarak öğrenci işlerine teslim edeceklerdir. Ancak gerçeğe aykırı beyan halinde sorumluluk tamamen öğrenciye ait olacaktır.

4-    Erbaa Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programı’nı kazanan öğrencilerimiz için: 2019 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ (ÖSYS) YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI KILAVUZU ‘nda 217 ve 744 numaralı özel koşulları gereği ilgili kayıt yerine şahsen gelip kesin kaydını yaptırması gerekmektedir.

3. KAYIT TARİHİ İTİBARI İLE MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLER

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarında, önlisans programında veya lisans programlarında mezun aşamasında olup staj, bütünleme veya tek ders sınavına girecek adayların 19 – 23 Ağustos 2019 tarihlerinde yükseköğretim kurumlarına GEÇİCİ KAYITLARI yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2019 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR :

Sağlık, doğal afetler, birinci dereceden yakınlarının hastalığı veya ölümü, adayın askerde olma, tutuklu olma hali veya yurt dışında olma gibi nedenlerle mazereti olanlar bu durumlarını belgelendirmeleri kaydıyla aileleri veya avukatları tarafından da kayıtlarını yaptırabilirler.

DERS KAYITLARI : 09 - 15 Eylül 2019 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

4.KESİN KAYIT TARİHİ VE YERLERİ

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ

Fakülte Yüksekokul MYO

Kayıt Baş.

Kayıt Bit.

Tarihi*

ERBAA SAĞLIK YÜKSEKOKULU

ERBAA SOSYAL VE BEŞERI BILIMLER FAKÜLTESI

ERBAA MESLEK YÜKSEKOKULU

ERBAA SAĞLIK HIZMETLERI MESLEK YÜKSEKOKULU

23.Ağu.2019

ULAŞIM:  Erbaa ilçesi şehir merkezi içerisinde bulunan Erbaa Yerleşkesi :

-                     Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi

-                     Erbaa Sağlık Yüksekokulu

-                     Erbaa Meslek Yüksekokulu

-                     Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Aynı binada hizmet vermektedir.

Adres: Gaziosmanpaşa Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi No:26 Erbaa Tokat

Adres Tarifi: Erbaa Emniyet Müdürlüğü bitişiği, Erbaa Adalet Sarayı ve Gençlik Merkezi karşısı

Gaziosmanpaşa Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi No:26 Erbaa-Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.