“Sanayinin Spor Yıldızları” Projesinin Kupaları Sahiplerini Buldu.

•  23 Ocak 2019 Çarşamba

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Meslek Yüksekokulu olarak sunduğumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı 2018/1 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında kabul edilen “Sanayinin Spor Yıldızları” projesinin kupaları sahiplerini buldu. Kupa törenine Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürü İrfan Usta, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Raif Ünal ve diğer davetlilerin katılımıyla kupalar sahiplerine takdim edildi. Projeye katılım sağlayan tüm takımlarımızı tebrik ederiz. Sanayinin Spor Yıldızları Projesi 28.01.2019 tarihinde “Voleybol Turnuvası” ile devam edecektir.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi No:26 Erbaa-Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.