SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

•  15 Kasım 2018 Perşembe

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Sağlık Yüksekokulu Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından Harun Yüksel İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencilerine yönelik 12 Kasım 2018 tarihinde “Farkındalık Etkinliği” düzenlenmiştir. Sağlık Eğitimi dersi sorumlusu Öğr. Gör. Tuğba SOLMAZ rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte, okulumuz öğrencilerinden Huriye ÖZKAN öğrencilere “Sağlıklı ve Dengeli Beslenme” nin önemini anlatmıştır ve eğitim sonunda öğrencilere meyve ikramında bulunulmuştur. Etkinlik Fatma ÖZEN isimli öğrencimizin ilköğretim 4.sınıflara yönelik “Çevre Sağlığı ve Önemi” konulu sunumuyla devam etmiştir. Öğrencilere “Bir Tohum da Siz Ekin, Dünya Yeşersin” mesajı verilerek tohumlu kalem hediye edilmiştir.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi No:26 Erbaa-Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2017© Tüm Hakları Saklıdır.