Gezinti Bağlantılarını Atla
Akademik Kadro
İdari Kadro
İletişim
4 Ekim 2017 Çarşamba - 2017 Dikey Geçiş Sınavı İle Kayıt Hakkın Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

İletişim için :

Telefon Numaraları: 0356 7258692 / 5112

Kayıt Tarihi: 04- 10 Ekim 2017

Kayıt Yerleri : Erbaa Sağlık Yüksekokulu'nun kayıtları Erbaa'da yapılacaktır.

Kayıtlar şahsen başvurarak yaptırılacaktır.

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri Hakkında Bilgi İçin

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1. Önlisans diplomasının aslı ya da mezuniyet belgesi.
  2. 29 yaş ve üstü Erkek adaylar için Askerlik şubesinden alacakları askerlik durum belgesi.
  3. Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu transkript,
  4. Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu ders içeriklerini gösterir belge,
  5. Erbaa Sağlık Yüksekokulu'na kayıt yaptıracaklar 'SAĞLIK DURUM BEYANI DİLEKÇESİ' çıktısını imzalayarak kayıt esnasında teslim edeceklerdir. Ancak gerçeğe aykırı beyan halinde sorumluluk tamamen öğrenciye ait olacaktır.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR :

1. Sağlık, doğal afetler, birinci dereceden yakınlarının hastalığı veya ölümü, adayın askerde olma, tutuklu olma hali veya yurt dışında olma gibi nedenlerle mazereti olanlar bu durumlarını belgelendirmeleri kaydıyla aileleri veya avukatları tarafından da kayıtlarını yaptırabilirler.
    2. Belgeleri eksik olanların kayıtları yapılmaz.
    3. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

DERS KAYITLARI : 04- 10 Ekim 2017 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılabilecektir.