Gezinti Bağlantılarını Atla
İdari Kadro
15 Haziran 2017 Perşembe - YAZ OKULUNDA DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

YAZ OKULUNDA DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yüksekokulumuz öğrencileri, Bölüm Kurulunun ders içeriği bakımından uygun göreceği dersi, üniversite içi başka birimin veya başka bir üniversitenin yaz okulundan alabilir.

Üniversitemizin başka bir biriminin veya başka bir üniversitenin yaz okulundan ders alacak öğrencilerin ders alabilmeleri için Bölüm Kararı gerekmektedir. Bölüm kararı olmadan alınacak derslerin bir geçerliliği yoktur. Bu nedenle yaz okulunda ders alacak öğrencilerin Yüksekokulumuz Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanlığına dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir. Dilekçe ekinde alacağı derslerin bilgilerini (içerik, dil, kredi ve saat) vereceklerdir.

Yaz Okulunda bir öğrenci toplam 16 AKTS veya 12 krediyi aşmamak üzere en fazla 4 ders alabilir.